Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik hordozható hangszórót...

Melyik hordozható hangszórót ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Nem értek ezekhez a hangszórókhoz annyira. Otthon vagy társaságban használnám zenehallgatásra.

Árban olyan 30-45 ezerben gondolkodtam.

Annyi kikötésem ha lehet, hogy nem szeretnék márkátlan kínai hangszórót.

Előre is köszönöm a segítséget

2021. jún. 25. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs extra elvárásod és nem NO-NAME vagy koppintottat akarsz akkor egy JBL/Sony ami kijön a pénzedből. Jól szólnak és strapabíróak. Boltban ki is tudod próbálni. Ha minőségi hangzás kell az Vifa tól felfelé...
2021. jún. 25. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú akkuidő kell, akkor a JBL Charge széria, ugyanis bennük négy darab 18650-es lítium akku van.
2021. jún. 25. 15:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát JBL-ek közül Charge 4, Flip 5 és Essential amiket néztem. Illetve még LG PL5 Xboom Go ami olcsóbbak közül tetszik, nem tudom az a plusz 15.000 megéri-e a JBL-ekért
2021. jún. 25. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hallgasd meg, fogdosd meg és eldöntöd. Egyébként röviden igen... LG egy szintel lentebb van.

Ha nem akarsz annyit elkölteni rá akkor az egy másik helyzet nyilván. Próba ezen tud segíteni.

2021. jún. 25. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Harman kardon onyx 6 igaz... kicsit több a fent említett kerettől.
2021. jún. 27. 21:26
 6/7 Ájtatosmanó válasza:
57%
JBl a megfelelő!
2021. jún. 28. 14:15
 7/7 Ájtatosmanó válasza:
27%
JBL a megfelelő!
2021. jún. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!