Egy BMW 116i (2008) egy 20 éves srácnál inkább vagány, vagy semleges? Tekintve hogy ez nem annyira prémium, hiába BMW
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 12:30
2/11 anonim válasza:
Egy semmi , dehogy nem vagány az biztos.
Ha esetleg újat venne akkor számít valamit , de egy lefingott mindegy .
3/11 anonim válasza:
Ordít róla, hogy tucathülyegyerek feltörte a malacperselyét.
4/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen környezetben.
Semmi extra, de egy átlag 20 éves szerintem nem engedheti meg magának, szóval akár vagány is lehet. Nyilván ahol a szülők 2 évente új autót tolnak a gyerek segge alá, ott még ciki is lehet egy használt BMW.
De pl. nálunk az egyetemen, 20 évesen szinte senkinek nem volt autója a csoportban, akinek volt, az is valami szülőktől megkapott 20 éves swift, corsa, twingo meg ilyenek.
Azért kíváncsi lennék, akik itt fikázzák, azoknak milyen autója volt 20 évesen.
5/11 A kérdező kommentje:
Ja, és amúgy nem szülők tolták alám, 17 évesen már elmentem dolgozni.
2021. dec. 23. 13:19
6/11 anonim válasza:
Nekem az ordít róla hogy lövése nincs a kocsikról, meg arról hogy mekkora fostömlő egy ilyen, de megvette mert rajta van a propeller, és azt hiszi hogy az a menő. :D
7/11 anonim válasza:
20 évesen az a vagány, ha dolgozol, egyetemre jársz, sportolsz, csajozol, bulizol. Egy autó semmiképpen nem az, inkább szánalmas ha valaki ebben keresi a vagányságot. Egyébként meg bárki beleköt, azt kell mondani hogy erre volt pénzed, megdolgoztál érte, akinek nem tetszik, az meg nyalja ki.
8/11 anonim válasza:
full semleges :D szerintem az 1-es inkább csajoknak való...a facelift-es már egy fokkal tökösebben nézett ki, de az meg pont ott lett elb_szva, ahol az első generáció viszonylag vállalható volt...a mostani generáció...na azzal már nem szégyenkezne senki szerintem...az alatt pénzkidobás az 1-es.
9/11 anonim válasza:
Az emberek 99,9%-a a forgalomban tesz rá magasról, hogy milyen autóban ülsz.
10/11 anonim válasza:
Gondolom szüleiddel élsz otthon a gyerekszobába, jobb esetbe fizetsz nekik havi 30-50 000 Ft-ot, anyuka mos, főz rád, igy félre tetted a pénzed bmw-re, és most azt hiszed nagy valaki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!