Toyota highlander, vagy volvo xc90? Melyik a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 10:06
1/13 anonim válasza:
Volvo. Szeretem a Toyotát, de ilyen árban már Volvot vennék.
2/13 anonim válasza:
volvo erősen túlárazott, de megbízhatóbb
4/13 anonim válasza:
Hozzáteszem hogy a volvo szebb és imádom.
6/13 anonim válasza:
Én Volvot vennék. Kényelmes, jó anyagminőség, biztonságos, megbízható. Toyota is jó, de nekem a Volvo egy szinttel feljebb van.
7/13 anonim válasza:
Új autóról beszélünk? Mert ha igen, akkor vedd meg azt amelyik jobban tetszik. Ha nem, akkor Toyota, bár a konkrét modellt nem ismerem. És igen, a Volvo egy magasabb szint, de aki szerint megbízhatóbb mint a Toyota az nagyon be van rúgva :)
8/13 A kérdező kommentje:
Új autó lenne. Viszont nem cserélném le pár éven belül, emiatt érdekelne melyik a megbízhatóbb hosszú távon. Volvoból 2l-es benzines lenne, nem tudom az is megbízható-e az xc90-esből. Tesztvezetésnél mindkettő szuper volt, de nyilván ott nem sok hátrány jön ki fél órás vezetésnél.
2021. dec. 23. 17:15
9/13 anonim válasza:
Toyota. Nem azt mondom hogy rossz a kínai autó, de inkább legyen japán .
Különben a neten van sok velemeny az alapján is a Toyota.
10/13 anonim válasza:
Ja igen. Tudom hogy nem akkora nagy arc, de egy hyundai vagy kia kereskedésbe is bemennek.
A Santa Fe és a Sorento ugyanaz, csak más köntösben és 7 év garival plug in hybrid full extra van 20 millióért.
7 év probléma mentesség , és kulturáltabb mint a highlander.
Szóval egy kirándulást megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!