Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Corolla E12 tényleg...

Toyota Corolla E12 tényleg megbízható autó?

Figyelt kérdés
Első autót szeretnék venni és igazából tetszik is ez a Corolla és mindenki nagyon dicséri. Viszont jelentősen drágább a kortársainál. Kicsit úgy érzem, hogy egy 15-16 éves autó mindenképp zsákbamacska valamilyen szinten és attól félek, hogy egymillió környékén még nem is egy jobb darabot kapnék. Amit most kinéztem az 2006-os, 244 ezer kilométerrel egy viszonylag jóhírű kereskedésnél.

2021. jún. 10. 16:49
 1/3 anonim válasza:
Megbízhatók abszolút, de ez az a kor, amikor 1-2 komolyabb alkatrész cseréjének eljön az ideje ha megbízható, ha nem, pl. jó lenne tudni, hogy teszem azt a kuplung gyári-e még, mert lehetséges, hogy 1-2 százezer még elmenne ilyesmikre nem sokkal a vásárlás után. Vezérlést, olajat mondjuk én tuti cserélnék, hacsak nincs valami sziklaszilárd bizonyítékuk arra, hogy azok is frissek. De alapvetően tök megbízható autók, nem véletlen kérnek értük többet, egyáltalán nem nyűgösek, a rozsda meg ellenfele mindennek, arra figyelni kell bármit is veszel.
2021. jún. 10. 17:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Vicces, de pont ezen gondolkoztam, hogy mi van ha kuplungcserével kell indítani például, ráadásul úgy tudom a Toyotánál az kicsit még drágább is más típusokhoz képest.

Mindenestre megérdeklődöm, gondolom ha például volt már kupluncsere arról illik valami számlával rendelkezni, nem?

2021. jún. 10. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:
A corollában vezérműlánc van ami 98%ban túléli a motort tehát vezérlés csere árát már megis spóroltad.Használt autónál amúgysem árt tartaléknak hagyni 100-200e ft-ot ha bármi cserés lenne.Az meg hogy a japán drágább egyáltalán nem igaz még akkor sem ha tényleg a japcsik rakták össze nem a törökök v britek.Épp annyi szervizeltetni mint egy hasonló korú Golfot,Focust,Astrat stb stb.
2021. jún. 11. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!