Hány éves gumiköpenyre mondanátok azt hogy már nem teszitek fel? Személyautó, téligumi
Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 15:22
11/17 A kérdező kommentje:
hálásan köszönöm az eddigi válaszaitokat
2021. dec. 22. 20:11
12/17 anonim válasza:
2-es vagyok.
Néhányan tényleg komolyan gondolják a 6-8-10 éves gumikkal való bohóckodást? Az értékelésből gondolom.
Nem akarok sértegetni senkit, de akinek nem telik 5 évente egy új garnitúra abroncsra, az ne autózzon!
13/17 Honorius válasza:
2018as continental ts810 csúszik száraz úton 12fokban… kigyorsításnál, kanyarban. Gyári méret 185/65r15 garázsban tartva nyáron, téli használattal. Nem tudom, az 5-10éves gumikkal ki mer vezetni, vagy milyen vezetési stílussal. Kézikocsira gondolom megfelelnek.
14/17 anonim válasza:
Nem tudom azt a 810-est honnan kukázták neked. Gondolom valami túltárolt készleten ragadt darabot sóztak rád.
TS860-ast vettem, szintén 2018-ban. Egy-két helyen lehetett még erősen kifutó 850-est kapni akkoriban. A 3. szezonját kezdte meg most. Nem veszem észre, hogy rosszabb lenne, mint új korában. Sok múlik a tároláson, használaton is.
15/17 Honorius válasza:
Nem tudom én sem, a dot szám szerint ahogy vettem 18-ban akkor jó volt idén már kuka. Ha papásan vezetnék, nem használnám ki az autó tudását akkor megfelelne ennyi idősen is… de, ha kigyorsítasz a körforgóból, és elkapar az autó… szomorú vagyok, hogy ennyi idősen bőven a kopás fölött ki kell dobni egy prémium gumit…
16/17 anonim válasza:
Kipörgésgátló nem avatkozik olyankor közbe? Na meg elég kis méretet használsz... Bár azt írod tavaly még jó volt.
17/17 Honorius válasza:
Nincs kipörgésgátló, tavaly már kétséges volt, idén katasztrófa… jövőre csere lesz ebből sajnos, de ilyen elven akkor milyen gumit vegyen az ember, ok nem 50ezer/db de nem is a 12ezres kategória…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!