Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi ideig voltál egy...

Mennyi ideig voltál egy konkrét autó tulajdonosa a leghosszabb ideig?

Figyelt kérdés

Típust is írj kérlek, és azt is, hogy mennyi gondod volt vele, szeretted-e!

Nekem három évig volt egy e100-as Corollám, a maga fapadosságával imádtam. Sajnos a saját hanyagságom miatt széthullott a váltója, és mivel amúgy is gondolkoztam már az eladásán, így elengedtem a kezét. Rozsda sehol sem volt rajta.

2021. dec. 22. 10:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

12 végig. Suzuki Swift.

Szerettem, nem sok gond volt vele.

2021. dec. 22. 10:59
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
9 évig, Suzuki Slpash. Szerettem, ideális városi kisautó volt kettőnknek. Semmi gondom nem volt vele, csak olajcserékre vittem szervizbe, meg egyszer, a hatodik évben fékbetéteket kellett cseréltetni.
2021. dec. 22. 11:03
 3/11 anonim válasza:
96%
Citroen Saxo 1.1 benzin, 9 évig. Beázott, ette az olajat, az elektronikai rendszer melegebb napokon néha cáfolta a nevét, de amíg ki nem rohadt alólam, szerettem.
2021. dec. 22. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
23 évig, és ez még növekszik. Az első autóm egy 2101-es Lada, ami még mindig megvan. Igaz, már nem eredeti állapotában.
2021. dec. 22. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

14 éves a Swiftem, új korától vagyok a tulajdonosa. Kötelező szervizeken, és kopó alkatrészek cseréjén kívül nem kellett költenem rá, tehát elmondhatom, hogy nem volt vele gondom.

Persze, hogy szeretem. Még sokáig szeretném használni. Napi munkába járáshoz is jó, de hosszabb utakra is elindulok vele néha. LPG-vel még az üzemanyag költség is barátinak mondható.

Volt Ladám, Volkswagenem, Fiatom, de azok csak 3-8 évig voltak meg. A Fiat volt a legproblémásabb autóm. Havonta lett üzemképtelen, a gatyám ráment a javítására.

2021. dec. 22. 11:54
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
3év tovább nem szoktam megtartani.
2021. dec. 22. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
4,5 éve van meg a mostani.
2021. dec. 22. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

10 év. Ma is megvan, sosem válnék meg tőle, amíg gazdaságosan üzemeltethető. Opel Astra H. Imádom. Sok gondom nem volt vele kopóalkatrészeken kívül. Azok is jóval tovább bírták, mint várható volt.

Ma már második autó státuszba került. Emellett van 3 éve egy másik autóm is. Még garanciális. Ez az első újonnan rendelt autóm. De rengeteg probléma volt vele ez alatt is. Vezetni se szeretem annyira. Hiába erősebb, újabb. Nem látok ki olyan jól belőle, magasan fog a kuplung, nyúlós a fék. Pedig 300.000 km-rel kevesebb van benne, mint a másik autóban. Ha valamelyiket el kellene adnom, nem lenne kérdés, hogy melyik menjen.

Azt el nem tudnám képzelni, hogy 1-3 évente váltogassam az autóimat. Új autónál hatalmas bukó anyagilag. Használtnál meg mire minden apró hibát kijavítok az előző hanyag tulajok után, visszaállítom a tökéletes gyári állapotot, akkor adjam el?! El nem tudnám képzelni.

2021. dec. 22. 15:30
 9/11 krwkco ***** válasza:
100%

Ford Fiesta 19 év. Újkora óta az enyém.

Az elméletem az, hogy az ember vesz egy új autót és utána 5 évenként egy egyre idősebb, de megbízható használtat. Ismert előélettel, átírási költség nélkül.

Saját magától.

2021. dec. 22. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Első "tanuló" autómat 3 év után eladtam (régi Swift, szerettem, nem volt vele baj, de kívántam egy újat), jelenlegi Polo-mat szalonból hoztam ki 7km-el az órájában, immár 11 éve és nem szándékozom még eladni, baja neki sem volt eddig.
2021. dec. 23. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!