Ha döglődik az ablakmosó szivattyú akkor kihez kell vinni a kocsit?
Figyelt kérdés
Konkrétan a jobb sárvédő belső felében van a tartály így hogy a szivattyúhoz hozzá lehessen férni kell egy kis mókolás (kerékdob kivétele pl).
Kihez kell vinni? Autószerelő vagy autóvillamossági? Egyelőre csak feltételezhető hogy a szivattyú a rossz mert dugulás nincs, esetleg áramellátási gond lehet még.
2021. dec. 20. 17:05
1/5 anonim válasza:
Autószerelőnél kezdenék legfeljebb elküld villamosságishoz
2/5 anonim válasza:
Szivattyúcserét megcsinál bármelyik szerelő, persze ha kiderül, hogy nem jön ki áram, akkor ő nem fog elkezdeni köteget bontani, hanem elküld máshová.
3/5 anonim válasza:
Autószerelő. Villamosságisnak köze sincs ehhez. Úgy is cserélni fogja az egészet, javítani nem lehet őket, úgy csinálják meg hogy roncsolás nélkül szét se lehessen szedni.
4/5 anonim válasza:
Milyen autó, mert én már szétszedtem a szivattyút és azóta működik.
5/5 A kérdező kommentje:
bmw e90. Amúgy párezer Forintos tétel szóval mindenképp csere lesz nem vacakolok javítgatással, csak nem tudtam ilyet ki vállal
2021. dec. 20. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!