Egy ilyen ablakmosó szivattyút mennyire nehéz kicserélni?
2016. júl. 25. 15:55
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy az ablak mosó tartály mennyire hozzáférhető. Ha van egy kicsi műszaki érzéked, házilag is ki lehet cserélni. Szerintem nem olyan bonyolult dolog, ha a tartály jól, könnyen hozzáférhető helyen van, ugyanis a tartályba kell beszerelni és utána rá kell dugni a folyadék csöveket meg az elektromos csatlakozót a megfelelő helyre. Mielőtt elkezdenéd beszerelni szivattyúzd ki az ablakmosó folyadékot a tartályból egy gumicsővel egy palackba. Ha kész a szerelés visszatöltheted.
2/3 anonim válasza:
Alapvetően kicserélni nem nehéz egy ilyen szivattyút. Ahogy mondta az előző előbb célszerű valahogy kiszivattyúzni az ablakmosó folyadékot, ha nem akarsz elázni amikor ráncigálod kifele a motort. A neheze inkább a hozzáférhetőség, néhány gyártó szereti jó alaposan eldugni az ablakmosó tartályt.
3/3 A kérdező kommentje:
Megnéztem,nekem úgy van,hogy a tartály-ba van süllyesztve.
vagyis az alján,mintha be lenne nyomódva a tartály és abba a mélyedésbe lenne téve.
felülről nehezen,de aknából könnyedén elérhető.
2016. júl. 26. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!