Egy 2015-ös 5-ös sorozatú BMW mennyire problémás?
Szeretném lecserélni az autómat.
Érzelmileg valamiért mindig a BMW-k álltak közel hozzám, annak ellenére, hogy inkább maszkulin autók.
A külseje a leginkább eltalált, nagyon szép autóik vannak, egyedül talán a gomócka I3 ami nem annyira tipikus Bmw.
Sokakat kérdeztem erről, vannak akik szerint nagyon megbízható járművek.Mások lebeszélnének róla, azt mondták "képzelj el egy francia autót, csak szorozd be a szervízdíjakat".
Nyilván, vállalnék kompromisszumot, de azért legyen megbízható.
29/N
2#
Tisztességes munkám van.
Viszonylag magas beosztásban dolgozom egy multinál.Illetve, mellékállásban tanácsadóként is dolgozom.
Az nem zavar, ha néha cserélni kell ezt azt, de ha 600 ezres számlát látnék, szívnám a fogamat.
Ennyi idősen szeretnék az autóvásárlás terén egy kicsit "hedonista" lenni.
Ezeknél az az ijesztő hogy pár hónap különbséggel, apránként jön össze a 600as számla, vagy rögtön egyszerre, de végülis ugyanaz.
Nyugodtabban alszok hogy autóm van és nem egy német fos, ami bár jól néz ki, de belülről eszi őket a fene.
Válassz egy csinos kis Mazdát, azt sem bánnád meg.
Nem lehet ilyet kijelenteni, hogy minden használt 5-6 éves xy márkájú, xy típusú használtautó rossz.
Igen, tudnak drága dolgok tönkremenni egy autóban, ha egyáltalán benne vannak. Egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk van pl. légrugós futómű egy 5-ösben vagy masszázsülés, attól mert lehetett bele kérni.
Én azt mondom, hogy egy ennyi idős, átvizsgált, normálisan karbantartott autónál, ha nem kerülte meg 10x már a Földet, akkor olyan nagy sz..pásba nem lehet belefutni.
De ha nagyon félsz, akkor vegyél 3-mas BMW-t, az is jóval nagyobb mint az átlagautók, az emberek 90%-a meg meg sem tudja különböztetni az 5-öst meg a 3-mast, ha nem autób..uzi és nem nézi a hátulján a típusjelet (már ha egyáltalán van, mert az sincs mindig). Abban talán kevesebb a "felesleges" bonyolítás, ami el tud romolni és még parkolni is lehet vele normálisan.
"Én sose értettem hogy az emberek miért szopatják magukat ilyen autókkal."
Ideje lenne felfogni, hogy nem mindenki nettó 200-at keres ebben az országban :D
Én sem vennék ilyen autót, mert totál letojom bizonyos szint fölött, hogy miben ülök, de hidd el, hogy vannak olyan emberek, akik nem kapnak attól infarktust, ha ne adj isten, valamit meg kell csináltatni az autón 600-ért. De egy 5 éves BMW még nem a lerúgott kategória lesz, ezeket még jellemzően az első tulaj adja el (általában egy cég), ami szervizeltette is őket.
"Az nem zavar, ha néha cserélni kell ezt azt, de ha 600 ezres számlát látnék, szívnám a fogamat."
Autós szakmában dolgozom több mint 20 éve, van némi rálátásom. Azt javasolnám, hogy akkor inkább ne vegyél ilyet. Jó autók ezek, főleg ilyen 5-6 évesen megéri megvenni, mert akkor már nagyot esett az áruk, de tudomásul kell venni, hogy egy nagyobb szerviz simán kerülhet ennyibe. Ha nincs szerencséd, akkor többe is. Azt szokták mondani, hogy akkor legyen ilyen autód, ha bármikor rá tudsz költeni fél millió forintot ÉS ez boldoggá tesz. Mert nem azt érzed hogy buktál ennyi pénzt, hanem azt, hogy most minden rendben van, csak menni kell vele és élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!