Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aztóvezetés hosszú idő után...

Aztóvezetés hosszú idő után tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autóvezetést szeretnék gyakorlatilag nulláról újra kezdeni.

Azért mondom, hogy gyakorlatilag, mert kb 8 éve megszereztem a jogsit, de utána soha nem vezettem egy métert sem.

Se előtte, se utána nem volt autó a családban, így ez nekem nem “jött” soha magától, nem vágytam rá, vagy ilyesmi. A jogsi is lassan lett meg emiatt, gyakorlatilag teljesen a nulláról kezdtem, szinte sosem ültem előtte autóban.

Most viszont kelleni fog a vezetés és autó egy munkalehetőség miatt.

Hogyan álljak újra neki? Gyakorlatilag mindent elfelejtettem, érdemes lehet oktatóval órákat venni?

(A lassan lett meg egyik oka, hogy az oktató vezetett, semmit se hagyott nekem, de fiatal is voltam még.)

Vagy pénzkidobás, menjek el ismerőssel valami kieső helyre és együtt gyakoroljunk?

Minden tanácsot nagyon köszönök!

#vezetés #gyakorlás #tanulóvezető #vezetés újrakezdés
2021. dec. 19. 16:44
 1/8 A kérdező kommentje:
* autóvezetés, a telefon volt...
2021. dec. 19. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél 2-3 órát egy autós oktatótól.
2021. dec. 19. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes pár órát venni oktatónál, aztán kis forgalmú úton gyakorolni.
2021. dec. 19. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanígy voltam vele én is, hogy a jogsim úgy járt le, hogy szinte nem is használtam. (Anno honvédségi beiskolázással lett meg a B és a C kategória, így az orvosit csak 5 évre adják) Kb én is 8 év után kezdtem el újra vezetni, mikor a családban ismét lett autó. De én nem szórakoztam semmit, beültem és mentem.
2021. dec. 19. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én azt hiszem oktatót keresek először, eléggé parázom...
2021. dec. 20. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Érdemes venni 10-15 órát egy normális oktatónál , hogy újra bele rázódj és sok sok gyakorlás kell
2021. dec. 22. 07:03
 7/8 felkelhetetle ***** válasza:

Biztos, ami biztos alapon vegyél néhány órát oktatónál aztán ha van lehetőséged ismerőssel menni, akkor az nyilván olcsóbb megoldás, bár ha valamin ezen aztán tényleg nem kellene spórolni. :)

Sok sikert.

2022. febr. 3. 18:30
 8/8 anonim válasza:
Mennyi idő alatt sikerült újra visszarázódni? Vagy először. Nem is tudom ez esetben hogy fogalmazzak.🤔
2022. márc. 25. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!