Audi A4 B8 2.0 quattro 4.5 millióért?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszettek ezek az Audik. Előre leszögezem, hogy nem felvágásból, vagy hasonlók miatt venném, s tiszta sor az is, hogy nem Yaris kategória a fenntartása sem, majd kétszer akkor, nem is csoda. Csupán az érdekelne, hogy 4.5 millióért már vajon vannak épkézláb példányok, amiknek volt gazdája, s nem kell hetente rohannom a szervizbe vele? 177 lóerős a kiszemelt, 6 sebességes manuális váltóval.2021. dec. 18. 20:51
1/3 anonim válasza:
Túl sok érte ezzel a motorral meg a kézi váltóval.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem ezzel a 2.0 dízellel több, mint elegendő lenne, nekem. Állítólag megbízható is. Állapotra mennék inkább.
2021. dec. 18. 21:07
3/3 anonim válasza:
A mostani árakat nem ismerem, eléggé felmentek a használtautó árak. A legjobb az, ha felmész hahu-ra, megnézed mennyiért adnak olyat ami nagyjából egyben van, és utána megnézed azt is hogy mennyiért vannak full-os hibátlan példányok. A kettőt átlagolod, az lesz az, ami alatt nem érdemes venni a típusból. De anyagilag nem biztos hogy az az átlag lesz a jó, lehet érdemes elmenni a drágább de jobb állapotúak felé. Ezt kb. bármelyik típussal meg tudod tenni. Viszont ha B8 felé érdeklődsz, akkor ajánlom, hogy hamar próbálj ki egyet. Nem kell a legjobb állapotúnak lennie, csak érezd meg hogy milyen vezetni. Én is szemeztem pár éve egyel, egészen addig, amíg bele nem ültem. 3 perc elég volt hozzá, és azt mondtam, hogy még szeretném érezni hogy élek, koporsónak elfogadnák mert annál nem baj ha dögunalmas, de egy autónál ez elég nagy hátrány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!