Igaz, hogy a Shellnek vannak a legjobb minőségű, legjobban adalékolt üzemanyagjai és legjobb motorolajai?
hallottam van valami egyedi technológiájuk ezért tudnak a legjobbak lenni, ezért az ő termékeik a legjobbak, legkorszerűbbek, a többi cég elő sem tud ilyen minőséget állítani.
ez igaz?
ti hogy tapasztaljátok ezt?
Olajból a benzinkutas márkát max fűnyíróba tölteném, autóba biztosan nem.
Az üzemanyagok között pedig tök mindegy, mert minden létező benzinkút márkától függetlenül a MOL olajfinomítójából kapja ugyanazt az üzemanyagot. Az adalékok természetesen eltérőek, de ezek minimális, igazából jelentéktelen különbséget hoznak. Ráadásul a legjobbnak az OMV MaxxMotian van kikiáltva e téren, de ennek sok alapja nincs, ahogy a Shell V-Powernek sem.
"Például BMW-nek ők gyártják a különleges gyári motorolajokat."
Ez mondjuk érdekes, mert mikor a szomszéd unokája, nem bízva a szervízben inkább maga cserélte az X5-ösében az olajat, akkor mutatta a Castrolos feliratú olajbetöltő sapkát. ;)
#3 És a "pénz" nevű csodaszerről hallottál már?
A Castrol régebben volt a BMW partnere, pár éve már a Shell az.
De azt is tegyük hozzá, hogy a gyár által ajánlott olajmárka közel sem jelenti azt, hogy az a legjobb, csak az az olajmárka fizetett a legtöbbet. Ez üzlet, semmit több. Nem minőséget és megbízhatóságot hirdet, hanem csak egy nevet.
#3 Persze, anno E46-ban még nekem is Castrol volt az olajbetöltő sapkán, azt az olajat is jóváhagyta a gyár a kocsijaiba, ergo annak a minősége is megfelel a gyárnak.
De ma már (2004 óta) kapni ilyen gyári BMW olajat, made by Shell:
Te jó ég! Inkább nem is kommentálom az itt leírtakat... a "Shell egy benzinkútmárka", stb... Kérdező ne innen tájékozódj!
Hogy a legjobb-e azt nem tudom, de a legjobbak között van, az biztos. Nem egy gagyi, no-name kis cég és nem is tegnap kezdték a petrolkémiát! Kenőanyagok terén ha a PuerPlus technológiára gondolsz, az biztos hogy a mai napig elég innovatív megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!