Lehetséges hogy a jószakin egy autószerelő az autó típusa és motorkódja alapján eltudta dönteni látatlanba, hogy a fűtőradiátor miatt fúj hideg levegőt a fűtés?
"Attól még hogy nem szokás, az autók jelentős része azzal jár."
Ez mi alapján állítod? Hol erre a bizonyíték? Mert még a ladás korszakban elképzelhető volt, apám is beldugta a slaggot, sőt akkor még volt fagyállómizéria is , mert nem lehetett kapni, de manapság ezt erősen kétlem. Nekem is volt szivárgásom, mert az egyik vízcsőelosztó tömítése megadta magát, de még akkor sem töltöttem bele csapvizet.
Nekem renyónál mondja valaki, hogy nem fúj meleget, én azt mondom neki, az nem is fog.
Fransziák olyan b.zi módon oldották meg a radiátor helyét, hogy szervizek is csak komoly szabadidővel vállalják el.
Opelnél ugyanez a művelet 15 perc.
A legtöbb renyót, amit szerelek, még a gyári csatlakozók vannak a fűtőradiátorokon.
Szóval nem nagy tudomány elmondani, miért nincs meleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!