Mennyi lenne kilakatolni egy furgont ilyen állapotban?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, szerintetek nagyságrendileg mennyibe kerülne kilakatolni egy 2004 körüli 7m hosszú, 3m magas Iveco Daily sima zárt furgont a következő problémákkal? Rohadó/rohadni kezdő küszöbök mindkét oldalon, belül a kerékdob és padló találkozásánál rozsdásodás és hátsó ajtóknál körbe rozsdásodás/rohadás (nem az ajtókon, hanem az ajtók körül).
Azért kérdezem, mert nézegettem olcsóbb ilyen furgonokat, viszont a legtöbb már eléggé korrodált abban az árkategóriában, viszont ha meglenne csinálva, legalább le lenne róla a gond.
Tisztában vagyok, hogy látni kellene a hibát, viszont csak egy nagyjábóli összeget keresek, mivel fogalmam sincs, hogy mennyibe mennek az ilyen karosszérialakatos munkák.
Leginkább saját magam szeretném felújítani, viszont heggesztéshez/lakatoláshoz én sajnos nem értek. Csak saját célra szeretném venni, nem fuvarozásra, vagy hasonlóra
A válaszokat előre is köszönöm!
Fél milla fölött van, ha becsületesen csinálják. 2-300e ha a sarki Józsi-bá a Parkside porbelessel rátaknyol néhány db lemezt.
Ez utóbbit minden műszaki előtt újra kell csinálni.
"viszont ha meglenne csinálva, legalább le lenne róla a gond"
Ilyen szintű rozsdásodással az a baj, hogy hiába foltozod, előjön másutt, vagy épp a barkács javításaidnál újra. Véget nem érő játszma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!