Tesco-s ablaktörlő lapát?
Bosch sok fajta lapátot gyárt/forgalmaz és elég nagy minőségkülönbség van köztük. Én többet próbáltam, nem vagyok megelégedve egyikkel sem.
A kompatibilitási kérdést úgy tudod eldönteni, hogy megnézed mi van ráírva a csomagolásra
tól-ig dátum az autó gyártási évét jelöli
ennek oka, hogy pl. 2000-es Suzuki Swift és 2020-as már nem ugyanaz az autó, így a lapát rögzítési módja is eltér(het)
Most nézem Youtube-on, hirtelen beugrott hogy ott is rákeresek.
Tescoban és halsonló hipermarketekben a Bosch ECO(!) lapátjai szoktak ilyesmi áron menni.
Kinézetre lehet hogy hasonló, de minőségre közel sem egy Bosch Aoertwin lapátról beszélünk!
Kb mint amikor megveszik az áruházi 20eFt-os S3-as "Black" akkumulátort, aztán az illető telekürtöli a netet hogy a Bosch S5(!) akku mekkora hulladék. Sokan csak azt nézik, hogy az van ráírva, hogy Bosch. Pedig Bosch és Bosch között is óriási különbség van!
7-es vagyok.
Nem akartam fikázni a Bosch lapátot, és le se akartam beszélni a kérdezőt, de én se vennék olyat többé.
Egy régi kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__9..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!