Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az, hogy ott normáli...

Miért van az, hogy ott normálisan el tudnak közlekedni egymás mellett az emberek?

Figyelt kérdés

[link]

Pedig van tisztességesen gyalogos és autós forgalom is.

2021. dec. 11. 21:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A videóból csak a lényeg hiányzik. Ráadásul látni is alig lehet valamit, rossz helyen van a kamera. Meg lehet nézni, hogy az autópályákon az Egyesült Államokban hogyan közlekednek. Szépen, egymásra odafigyelve, követési távolságot betartva, pedig ott nem 2 sávos autópálya van, de mégcsak nem is 3 a legtöbb helyen. Ezt főleg úgy tudjátok megnézni, amikor üldözést közvetítenek helikopterről. Nálunk a 2 sávon is le akarják túrni sokan a másikat, nem bírják kivárni, míg befejezik az előzést, önkéntes rendőrt játszanak, villogtatnak összevissza. A társadalom kultúrája kivetül a vezetési kultúrára. Csak én vagyok a fontos, mindenkin máson átgázolok. Sok a Nemzeti Park Amerikában sok olyan szakasszal, ahol nem lehet előzni. Olyan szépen mennek egymás után az autósok, hogy azt tanulni lehetne. Akkor is, ha az előttem lévő 90 helyett 70-nel megy. Miért nem tudjátok elfogadni, hogy ott létezik normális vezetési kultúra?

2021. dec. 12. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!