Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamionos jogosítványnál...

Kamionos jogosítványnál kiderül hogy színtévesztő vagyok?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok,és most csinálom a b-s jogosítványt,és az orvosi teszten kiderült hogy színtévesztő vagyok. De ez úgy derült ki,hogy amikor mentem orvosi vizsgálatra a háziorvoshoz,akkor kérdezték hogy tudok e színtévesztésről,stb,és mivel én nem tudok hazudni,így mnondtam hogy ige,mert az iskolában mondták,aimkor volt alkalmassági teszt. Biztos vagyok benne,ha azt mondom hogy nem tudok színtévesztésről,akkor elő se veszik a könyvet,mert így is alig akarták. Megkaptam így is az alkalmasságit,de az orvos felírta maganának hogy színtévesztő vagyok.Szerintetek ha nem mondtam volna,akkor páv vizsgánál kiderült volna?Nagyon szeretnék kamionos lenni,de így nem tudok sajnos.Elvileg van valami szemüveg színtévesztőknek,de elég bonyolult az elintézése.Van aki színtévesztő,és kamionos?

2021. dec. 11. 20:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Akkor faxságot mondasz."

"Volt, illetve van nekik."

Hát, teljesen biztos, hogy csak a levegőbe beszélsz. :D

2022. aug. 8. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!