Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A szélvédőre meleg vagy hideg...

Benyovszky Oszkár kérdése:

A szélvédőre meleg vagy hideg levegőt érdemes kapcsolni ha el akarjuk tüntetni a párát?

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 04:20
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Meleget
2021. dec. 11. 04:40
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Meleget, és mellé a klímát kell bekapcsolni.
2021. dec. 11. 06:26
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Én a meleget nyomatom. Max 1p és leszedi. Itt van 1 kép, mondjuk az egyik autón ilyen, a másikon olyan jelzés van. [link]
2021. dec. 11. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Meleget, és ha van klíma, azt is kapcsold rá.

A klímának az a jelentősége, hogy száraz levegőt fúj. De ha melegre van állítva, akkor nem hideg levegőt.

2021. dec. 11. 07:45
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Max. fűtés + klíma.
2021. dec. 11. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is indítsuk be az autót. Bár hosszú ideig alapjáraton melegíteni gazdaságtalan, zajos és környezetszennyező, a néhány percre, míg kívülről letisztítjuk az üvegeket (időjárástól függően jégoldóval és –kaparóval, vagy csak simán a jégkaparó gumijával, járassuk a motort. Eközben a fűtést állítsuk a leghidegebb fokozatra, a belső keringetést kapcsoljuk külsőre, a ventilátort a legnagyobb fokozatba, a hátsó szélvédő fűtését pedig kapcsoljuk be. Az ablakokat húzzuk le, vagy hagyjuk nyitva az ajtót.

[link]

2021. dec. 11. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Télen max fűtés + klíma. Nekem maxra tekerve alapból átáll szélvédő fűtésre és bekapcsolja a klímát.

Nekem nyáron is párásodik az ablak, olyankor hideg levegőt nyomok rá klímával az leszárítja.

2021. dec. 11. 10:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!