Ford Fiesta MK6 vagy Skoda Fabia?
Heló,
700.000 forint körül szeretnék autót venni. Fontos a megbízhatóság, alacsony fenntarthatóság és a jó fogyasztás. Elsősorban benzinesben gondolkodom. Városban és országúton is használnám, évente olyan 10.000 km-t mennék vele. Melyik felelne meg jobban az igényeimnek? Melyik motorral szívnék a legkevesebbet? Illetve lenne esetleg jobb választás, más típus ami szóba jöhetne ebben a kategóriában? Előnyöket és hátrányokat is szívesen várok.
Köszönöm előre is a segítséget.
Fiesta jobb menettulajdonsággal bír, élmény lesz vezetni.
Mindkettő megbízható amúgy.
En fabiat vettem es nem banom:)
1.4 75 lo teljesen jol megy.
Nekem eleg nagy.:)
Havernak Fiestaja van.
Nem rossz, de orulok hogy Fabiam van nem Fiestam:)
“ Ennyi pénzért melyikből tudnék szebbet találni?”
Lutri, lehet egyikből sem fogsz most találni jót. Nézegesd őket akár menj el és nézz meg többet
A két autó közül én is a Fiesta-t venném, pedig alapvetően VW konszern párti vagyok és a Fabia-t is kifejezetten szeretem, de összehasonlítva szerintem ebben az opcióban a Fiesta jobb autó!
Az MK6-os Fiesta-nak meg kifejezetten szerethető a formavilága még ilyen viszonylag sok idő után is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!