Lacika6505 kérdése:
Nem működik a kürt! elvileg ha megnyomom a kormányon a gombot kattannia kellene egy relének! mi lehet a baj? többi lennt!!
Figyelt kérdés
gyárilag 16A relé volt benne,elmentem venni bele relét de megnézték a rajzot és nem 16A kellene bele hanem 20A "azt mondták,viszont a neten nézegetem ha beirom a tipus szerint 30Ampert ír!
na most megvettem a 20A relét azzal sem jó! a kürt működik probáltam akksiról! most akkor gyárilag milyen erösségű relé kell bele megnézné valaki?? egy G astra Caravan 1999.12.hó X14xe 1.4 benzines!!!
2021. dec. 9. 18:48
11/15 A kérdező kommentje:
lenne még egy kérdés nem ide tartozik de hátha tud valaki segiteni! volt szerelonel az autó azt mondta EGR hiba,hogy sokat eszik,rángat és melegen 500 alá esik az alapjárat de nem áll le,viszont az Egr le van vakolva,igy nem is látszik a rendszerben! átnézte az üzemanyagrészt is,cserélt vákumcsöveket meg stb... és csak az egr-t hajtja mivel hibakódót ir,mondtam neki azert mert le van vakolva!! szerintetek is az lehet a hiba?
2021. dec. 9. 20:16
12/15 anonim válasza:
Szerintem az a hiba (ez mindkét kérdésre igaz), hogy egy hozzá nem értő kontár vagy, aki mindenféle tudás nélkül akar szakembereket meghazudtoló kókányolást csinálni a sufniban.
Persze, ez csak az én véleményem.
13/15 anonim válasza:
Nekem is le van vakolva az EGR szelep, 1.6 G Astra. Hosszú évek óta. Előtte volt hogy menet közben leállt a motor, kihagyott, lelassult stb. A szelep nem zárt, megfojtotta a motort a visszaáramló gáz. Amióta le van vakolva, szép egyenletes az alapjárat. Nem a levakolt EGR-től ingadozik HA tényleg le van vakolva. Üzemanyagszűrőt cseréltek? Csodákra képes és párezer Ft-os tétel.
14/15 A kérdező kommentje:
volt szerelönél az autó és az EGR-t hajtja folyamat! mindent átnézett mondtam neki normalisan nézze át,tegye gépre és nincs hibakód csak az EGR de az a vakolás miatt gondolom én :) mondta,hogy a benzinszürőt is megnézte,a folytó szelep is tiszta,alapjárati motor új,ugyhogy nem tudom!
2021. dec. 11. 08:56
15/15 A kérdező kommentje:
van,hogy bemelegszik és 500 alá esik az alapjárat. és amikor indulok a gáz adásra nem mindig reagál kicsit játszani kell vele elindulásnál! két szerelonel volt egyik sem tudta mi a baja! mivel az egr le van vakolva nem hiszem hogy az baja,nem szeretnék 60.000ft ot kidobni azért ami müködik amugy is!
2021. dec. 11. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!