Mi a véleményetek a VW Passat-ról? 1999-es évjárat,1900 köbcentis dizel motor, kombi.
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 10:21
1/6 anonim válasza:
Baratnomeknek van ilyen, mondjuk azt hiszem 2000-es kiadas, 110000 kmrel vettek, most van benne majnem 300000 es nem volt vele kulonosebb gondjuk eddig.
2/6 anonim válasza:
azok szerintem jol sikerult motrok,nem hiaba tettek kesobb az oktaviakba is oket
3/6 anonim válasza:
lol ez mekkora
nem azért tették az oktáviába mert olyan hűdejó motor volt, hanem mret ugyan az a konszern, és spóroltak egy valag pénzt ahhoz képest, mintha új motort fejlesztettek volna
amúgy csakhogy a feltett kérdésre is válaszoljak: vezetett szervízkönyv, nem volt törve, nem ömlik belőle fekete korom, normálisan húz
ennyi kell, és lesz egy jó kocsid
4/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszi szépen a válaszokat!
2010. szept. 6. 13:41
5/6 anonim válasza:
Állítólag sokat fogyaszt...
Nem vezettem még, de több helyen mondták...
6/6 anonim válasza:
Nem fogyaszt sokat. 6-7 liter egy ekkora hajótól nem rossz. Ráadásul a pdtdi motor húz mint a mozdony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!