Mikor várható emelkedés az üzemanyag térítésnél? Már 4éve 15ft/km. Vagy valahol nem lehetne leírni az adóból?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 19:17
1/6 A kérdező kommentje:
Mi a baj?
2021. dec. 8. 19:40
2/6 anonim válasza:
Örülj neki, hogy 15Ft-ot kapsz! Nálunk 9Ft továbbra is, 15Ft csak adható kategória. Amúgy hivatalosan ezt nem az üzemanyagra, hanem az amortizációra adják.
3/6 A kérdező kommentje:
3as. Olvastam egy cikket ahol van egy táblázat, hogy milyen köbcentiknél mennyit lehet leírni... Nekem is fura. Mert úgy tudom nem létezik ilyen, de ez most meg kevert. Ezért érdeklődöm utánna.
2021. dec. 8. 20:09
4/6 anonim válasza:
Törölve lett a válaszom. Vicc ez az oldal :D
5/6 anonim válasza:
Nem a vicc te vagy! Amúgy, kivételesen jogosan lett törölve.
6/6 anonim válasza:
Az a táblázat (NAV-os fogyasztási norma) teljesen más! Azt akkor kapod, ha kiküldetésben (munkaút) vagy a saját autóddal. Az valóban üzemanyag térítés, de azt nem lehet arra elszámolni, hogy munkába jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!