Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2005 gyártási evű, lassan 16...

2005 gyártási evű, lassan 16 éves Volkswagennel el merjek indulni egy nagyobb, kB 300 km-re lévő városba?

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudja szerinted itt bárki, hogy műszakilag milyen állapotú?
2021. dec. 8. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy 16 eves meg semmit nem jelent. En fiatalabb koromban egy annyi idos autoval bejartam fel Europat es az osszesen 50 ezer km alatt csupan egyszer hagyott cserben, akkor is otthonrol 10 km-re.

A muszaki allapota a kerdes.

2021. dec. 8. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, én egy 22 éves autóval jártam 700+kmt hetente, ami 2x300km autópálya volt. Most pedig ugyanezt egy 16 éves autóval. Ha jó állapotú akkor miért ne. Mondjuk egy Volkswagenhez azért elmenteném a tréleres számát…
2021. dec. 8. 15:25
 4/9 A kérdező kommentje:
3...na ez megint szubjektív. Gondolom azért az utakon minden 3.autó Volkswagen, mert olyan xarok...
2021. dec. 8. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs ismert műszaki problémája, akkor igen, nyugodtan indulj el. A kor nem jelent semmit, a mi 22 eves Focusunk naponta megy 2x50 kilométert, de 500 kilométerre is nyugodtan indulnánk el vele, mert jó állapotban van. Ellenben két évvel ezelőttig volt egy 2005-ős Mazda 6-osunk, amivel bár 18-ban megjártuk Grazot, Maribort, később már nem szívesen indultunk volna el vele messzebbre, mert állandóan volt valami problémája. Egyik reggelen szét is hullott a motorja előzés közben, kuka.
2021. dec. 8. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Most ebben a kérdésben melyik az a rész, ami olyan nagy számmá teszi a történetet? A 16 év, ami magyar átlaghoz képest semmi, vagy a 300 kilométer, ami szintén egy nagy semmi? Én nyáron 900km-es túrát tettem 24 éves autóval, eszembe nem jutott ilyen, hogy "nem merek elindulni". Mit számít a távolság? Előbb vagy utóbb ígyis-úgyis bele fog kerülni az a 300 kilométer, szóval nem mindegy? Ha tönkre akar menni, akkor úgyis tönkre fog menni és tök mindegy, hogy azt a 300 kilométert egyben teszed meg, vagy pedig 50km-es részletekben.
2021. dec. 8. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát a távolság annyit számít, hogy 50 km-ről olcsóbb trélerrel hazavinni, mint 300-ról. Egyszer én is voltam úgy egy 15 éves kocsival, az volt a szerencse, hogy már visszafele jöttem, és csak 30 km-t kellett vinni, nem százvalamennyit. Ráadásul az egy Toyota volt, ami sose hagy az út szélén:) De nagyon ritkán bármilyen kocsival történhet ilyen, utána sose gondolkodtam azon, hogy el merjek-e indulni, nemrég voltam vele 350 km-re levő városban nyaralni. Szóval ha viszonylag jó állapotban van, akkor menj nyugodtan, esetleg előtte nézd át valamennyire.
2021. dec. 8. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt 2 évben többször is megtettünk 300km körüli utakat a lassan 18 éves astránkal.

Sosem hagyott minket cserben.

2021. dec. 8. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
300 km? Trollkodsz? Ez Passat B5.5, Golf 4/ Golf 5 generáció. Sokan mai napig ilyenekkel járnak ki külföldre dolgozni 1000-1500 km-re egy seggel, csak pisiszünettel.
2021. dec. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!