Hagyma9110 kérdése:
Hogyan tudom kinyitni a tank sapka fedelét kézileg??
Figyelt kérdés
Egy Opel G astra kombiról lenne szó, tegnap tankolni akartam de a központival valami gond lehet.. És nem nyílik ki az istenér se a tanksapka fedele, valahogy kézileg hozzá lehet férni?(Mainap megyek szerelőhöz és annyira azért nemvagyok biztos benne hogy eljutok odáig..)2021. dec. 8. 06:38
1/5 anonim válasza:
Hát laikusként tuti nem. Ha bowdenes, akkor lehet, hogy csak kiakadt a karból a bowden, meg kell keresni a végét. De az is lehet, hogy elszakadt a bowden, akkor nem. Illetve ha nem bowdenes, hanem elektromos, akkor sem.
2/5 anonim válasza:
Benyúlsz a csomagtartóban a kárpit mögé.
3/5 anonim válasza:
A corsával jártam így.Elgurultam vele egy szakszervízbe és ott ingyen kinyitották.Amúgy a csomagtartón keresztül,kárpit bontás után fértek hozzá.Cserélni kellett volna a központi zár motort a tanksapkán.Én megkókányoltam és most nem lehet bezárni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítség 1,2,3 !
2021. dec. 8. 10:26
5/5 A kérdező kommentje:
Segítséget*
2021. dec. 8. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!