Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy Mercedes W210...

Adott egy Mercedes W210 270CDI Automata váltóm csak előre megy.. De mitől?

Figyelt kérdés
Megálltam a ház előtt, be akartam tolatni ezért D-ből R-be raktam az autót, túl könnyedén átcsúszott a fokozatba a váltó de ugyan úgy előre akart menni. Onnantól kezdve tehettem P,R,N-be az autó mindig előre ment. Kaptam egy két infót lehet középen lent szétcsúszott egy kis kar ami ugyebár kezelné ezeket ezért van hogy könnyedén bárhova tudom tologatni az automata váltót. Valakinek volt már esetleg ilyesmi?
2021. dec. 7. 01:15
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Olyan mint Magyarország! XD
2021. dec. 7. 06:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Érintkezési, elektromos hiba is lehet.
2021. dec. 7. 06:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Jobb esetben csak az előválasztó mechanika csúszott szét és megállt D-ben, rosszabb esetben megadta magát a váltó.
2021. dec. 7. 06:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Eddig semmi jele nem volt az egésznek, szerintem is csak szétcsúszott valami a váltónál, hétvégén kiderül de szerintem nem halt meg teljesen a váltó.
2021. dec. 7. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak beakadt az állító mechanika D állásba és azért van.

#2 Egy ősrégi automata váltónál milyen elektromos gond lehetne? Ezek még nem agyonelektronikázott váltók.

2021. dec. 8. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:

"Olyan mint Magyarország! XD"

Na jó, ez most kivételesen tényleg qrva jó volt, hangosan röhögok :)))

2021. dec. 8. 21:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, volt a felső kezelő alatt egy hosszú rúd szerüség ami leakadt és emiatt maradt D-ben, mostmár újra hibátlan és pöcc röff :D
2021. dec. 12. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor jól sejtettem, előválasztó mechanika :)

De azért ha adhatok egy jó tanácsot, olajat cserélj hogy jó is maradjon a váltó, meghálálja:)

2021. dec. 12. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!