Szeretnék egy Mercedes W140 S350 TD autót vásárolni, mire érdemes odafigyelni? Melyek a típushibák?
Sokaknak ez az utolsó régi Mercedes: jó
Sokaknak viszont ez az első új Mercedes: rossz
Turbódízel: rossz
Ha dízel mergát akarsz vegyél szívót, ha S osztályt akarsz akkor meg vedd meg a régebbi szériát.
Ja, és ezt ne vedd meg. Mert ez inkább már ÚJ Mercedes nem RÉGI.
Márnemazért. De ha van rajta turbó akkor az turbódízel.
Ha nincs rajta akkor szívódízel.
No problem, ajánlom azonban a TotalCart!
Itt főleg Csikós Zsoltot érdemes keresni, neki szinte egész életében volt legalább 1 régi Mercije. Most éppen egy W123 300TD-t hajt (a TD nem turbó dízel hanem touring dízel).
És ők írták azokat amiket mondtam :) És a W126-os Mercit nézzétek! Azok még az örökkévalóságnak épített Mercik!
W140 teszt: [link] /tesztek/merciw140/
W126 teszt: [link] /tesztek/merc500se/
Mondjuk ÉN ezt venném, de ez meg a saját hülyeségem miatt lenne: [link] /tesztek/mb560sec/
Köszönöm a linkeket! A W140 az tartós "szerelem", nekem is nagyon tetszik tekintélyes, nagy dög (sajnos jó sok fogyasztással) és a páromat sem tudnám lebeszélni róla. Próbáltam már, de meddő volt. Tehát bálna merci forever. :)
Megnézem az ajánlott oldalt. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!