Mazda 6 vagy Skoda Octavia 5 millióért?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy nagyobb kombit, ez a 2 típus jött, mint opció. A Mazda 6 2.0 165 lovas, az Octavia 1.4 tsi 150 lovas. Én a Skoda felé hajlok, jobban tetszik, azonos összegért újabbat is kapni, Mazdából 2014-15-ösök vannak, az Octaviából akad 2018-as, tudom nem kor, hanem állapotfüggő a dolog, de azért 5 évesnél nem akarok nagyon idősebb kocsit. De ott van turbó pluszban, amitől én jobban félek, a de lehet alaptalanul, plusz állítólag a japán technika megbízhatóbb, bár szerintem a német is megbízható, ha karbantartották. A Mazda annyira formára se nem jön be.2021. dec. 6. 02:40
11/12 anonim válasza:
Mazda az mazda ennél a japánautónál ne várj csodát. TOYOTA az igen, az átrozsdásodási garancia 12 év.
12/12 anonim válasza:
Durva lenne ha atrohadna 12 év alatt bármelyik is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!