Úgy kezdtétek a napot ti is hogy annyira élveztétek a hó jelenlétét hogy kirepültetek az útról át a padkán kilincsel előre?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 22:00
2/11 anonim válasza:
1. nem igen volt hó.
2. kinőttem az eszetlen hülyéskedésből nagyjából
3. tudok vezetni annyira hogy ha mégis hülyülök, akkor ne essek le az útról.
4. az orrom se dugtam ma ki.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem mentem gyorsan se csak a cég telepjén az utolsó kanyarban még senki nem járt, én voltam ma az első reggel és tiszta hó volt, (persze rántottam a kézit a jobb ív érdekébenxd) aztán nem nagyon kanyarodott az autó, hanem ment tovább egyenesen :D
De hál istennek nem a nagy padka volt hanem egy ilyen 5cm-es kb. Szóval minden megúszta elvileg.
2021. dec. 5. 22:33
5/11 anonim válasza:
Én meg behúztam a kézit menet közben, az pedig be volt fagyva🤦♂️ Szóval összeszedtem nagy nehezen, és kb 2 utcával arréb végre kiengedett...
6/11 anonim válasza:
Nálunk volt rendesen hó, de ésszel kell ilyenkor Is közlekedni.
7/11 anonim válasza:
Nálunk meg csak az a rohadt eső bír esni...de az megállás nélkül.😡
8/11 anonim válasza:
Egyrészt nálunk nincs hó, nem is volt. Másrészt jobban féltem az autómat. Nem keveset dolgoztam érte, első újonan rendelt autóm. Egy fényszóró fél milla hozzá!
9/11 anonim válasza:
Én befagytam az autóba. Próbáltam kijönni de az ajtó nem engedett ki arra gondoltam kirúgom a szélvédőt de nayon drága volt és félek, hogy megsérülök. A padka nagyon messze volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!