Beleejtettem a kiegyenlítőtartályomba a fagyállómérő pálca egyik gumidarabját! Okazhat valami kárt az autóban ha úgy használom? Jövőhónaoban kapna egy nagyszervízt, addig nem nagyon akarnám szétszedni!
Elméletileg be tudna csúszni az egyik csőbe, elméletileg azzal jelentősen csökkenne az áramlási keresztmetszet, elméletben akár előre is tudna haladni abban a csőben. Elméletben.
Én simán kikapnám a kiegyenlítőtartályt és kiszedném belőle. Foghatja vagy 3 csavar, persze elfolyik egy kis hűtővíz, de ha van megfelelő szerszámod, 10 perces munka
A patikákban lehet kapni 50 milliliteres fecskendőt. Egy szívószállal kiegészítve ki tudod szippantani a hűtőfolyadékot a kiegyenlítőtartályból. Ha látod a gumidarabkát az alján, akkor ki kell emelni. Pl. szívószál+drót- vagy madzag-hurokkal.
Ha nem látod, akkor már elindult és a szervíz sem tud majd vele semmit csinálni. Valahol elakad majd. Feltehetően nem lesz vele komoly gond.
Megírod majd, hogy mire jutottál?
Talán mert nem egyenes a tartályom hanem van benne egy törés és nem tudok mivel lenyúln?
Nagynehezen levettem az alsó csövet mivel már rá volt az is rohadva!
Sajnos a gumi darab sehol, se a tartályban se a felvezető csőben.
Visszatöltöttem a rendszert bízva abban nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!