Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szelvedo parasodas ellen mit...

Szelvedo parasodas ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Soforkent ez az elso telem. En mar mindent probaltam. Lehuzott ablak, kereszthuzat, legkondi a legkisebb homersekleten (nekem 15 C fok a/c vekapcs9lva, kikapcsolva) max fokozaton a szelvedore, tok mindegy semmi nem er semmit.
2021. dec. 3. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
bekapcsolod a fűtést és a klimát egyszerre, az ablakokat természetesen zárva tartod, és kb 1 perc alatt a klima párátlanítja a kocsi belterét és ezáltal a szélvédőre sem csapódik ki a pára
2021. dec. 3. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Fűtést max. fokozaton szélvédőre, légkondi be, belső keringetés ki.
2021. dec. 3. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:

Először is azt kell megnézni hogy nem-e lyukas a fűtőradiátor.

Mert ha egy olyan lyuk is van amin csak egy pár csepp szivárog akkor már párásodni fog.

Vagy pedig beázik az autó és valahol összegyűlik egy kis víz az is ezt váltja ki.

A levegő keringetést külsőre kell állítani mert csak úgy a jó.

A fűtést maxra kell állitani.

2021. dec. 3. 21:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Tescoban kapni ilyen lila löttyöt, páramentesítő spray.

Asszem Prelix... nincs 1000ft sem.

Rá kell fújni a szélvádőre belülről természetesen majd száraz ronggyal letörölni.

Jó kis felületet képez és 1-2 hétig le van a gond a páráról :)

2021. dec. 3. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha nem az ablakon csapódik le a pára, akkor máshol. Pl. középkonzol, ahol elektromos cuccok is vannak.

Ablak résnyire, és maxon nyomatni a meleg levegőt, hogy gyorsan kiszáradjon az utastér. Ez a legjobb megoldás. Meg nem szabad átázott kabátban beülni, abból is dől a nedvesség.

2021. dec. 4. 07:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Darwin dijas kerdes: hogy tudok egyszerre legkondizni meg futeni? Nekem ami gombok vannak tekerosek. Tudom allitani 1-tol 5-ig a fujas erosseget a masikon meg a homersekletet 15-25 C kozott. Megy ugy van az a/c gomb
2021. dec. 4. 11:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Szoval fujas erosseg maxon, homerseklet maxon es kozben bekapcsolva az a/c gomb?
2021. dec. 4. 11:24
 8/13 anonim ***** válasza:
igy van
2021. dec. 4. 15:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Én autómban nincs klíma, de faterét amikor vezettem és párásodott akkor kapcsolgattam a klímát.

Nem nyomattam egyfolytában, mégis csak tél van vagy mi a fene :D

10-15 percig nem párásodott az első szélvédő, ha elkezdett akkor 1-2 perc klíma és szépen lenyomta.

2021. dec. 4. 15:51
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt a jelet keresd a fűtésnél, meg a szabályozot 4 vagy 5re allitsd, nekem leviszi pár masodperc alatt, meg hideg motornál is.

2021. dec. 4. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!