Mennyi lesz kb az abroncs csere?
Egy négy évszakos szettet szeretnék az autóra, az olcsó kategória megteszi. 13-as méret. Mennyi lesz kb a kompletten? Felhívtam a gumiszervizet és totàl bunkón leràztak, a napokban nem tudok pedig bemenni, mert folyamatosan dolgozok.
Néztem, hogy egy abroncs olyan 10-15 ezer forint körül van, de munkadíjat nem találtam. Most vettem az autót, szóval nem nagyon tudom mi mennyibe kerül, meg hasonlók, azért kérdezem.
Azért gondoltam olcsóbb abroncsra, mert az autó se egy drága valami, mert hát első autónak nem akartam egymilliósat.
Nem fix az ár, gumisonként változó.
Ha ez segítség, vidéki városban most cseréltetettem új téligumit 15"-os lemezfelnire. Ezért fizettem 12.000-et. Lehet hogy pár ezret tudtam volna spórolni, én a legelső gumishoz (marso) mentem, ahol lehetett neten időpontot foglalni és nem egy hónapos a várólista.
13"-oshoz valószínűleg olcsóbb valamivel.
ebben a méretben 1 gumicsere 2500 körül lesz
olcsó 4 évszakos? Nem ajánlom. Mivel alapból olcsón jössz ki (nem kell külön téli szett, sem cserélni), legalább középkategóriát célozzál meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!