3 hónapja nem kapom vissza az autómat a szerelőtől, mit tehetek?
De feljelemtést még azelőtt hogy szétszerelik alkatrésznek, bár három hónap után már szerintem nem sok maradt az autóból.
A szerelőt ne értesítsd róla hogy feljelented mert akkor el tudja tüntetni az esetleges bizonyítékokat, had kopogtassanak nála váratlanul a nyomozók.
Nem írtunk semmit. Többször hallottam ilyen javítási elismervényről de nem kaptam még egy szerelőtől sem. (igaz sosem volt ilyen problémám).
Gondolkoztam feljelentésen csak szerettem volna a legutolsó lépésnek hagyni.. De mivel már tanácstalan vagyok és hiába szólok a szerelonek hogy adjak vissza így se történik meg.. Csak nem akartam elhinni hogy hogy probalhatjak ezt megtenni mikor facebookos beszélgetések vannak az autóról meg hogy csinálják.
Nagyértékű lopás miatti feljelentés a rendőrségen.
Lehet már akkor beszédesebb lesz a csávó, ha a rendőr megjelenik a házánál kicsit kérdezősködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!