Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Z16xep felújítás?

Z16xep felújítás?

Figyelt kérdés
Van egy H astrám 2004-es évjáratú z16xep motorkódú. Szerelőmmel nézettem olajfogyasztás és henger kimaradás miatt. De viszont az autó nem füstöl, csak alapjáraton van a henger kikaradás. Azt mondta szelepfedél javítás + membrán csere gyanús. Valaki csináltatott már ilyet? És ha igen sima magán szerelőnél vagy márkaszervízben mennyi lenne a felújítása?? Ha mégis az a probléma

2021. dec. 1. 08:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tekerésnél nem indult így kénytelen voltam be tolni úgy nehezen rá kapott
2021. dec. 1. 22:36
 12/13 Vortrex ***** válasza:

Hát, szerintem kimondhatjuk hogy ezt nem a szelepfedél okozza, de szerintem még csak s szívosorhoz sincs köze.

Vizet nem eszi?

2021. dec. 1. 22:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem eszi szoktam nézni, olaj sincs a vízbe. Olaj beöntő sapka se trutyis. Egyedül eddig az olajfogyasztással volt problémám, és a henger kimaradás néha néha az is csak alapjáraton tapaaztaltam. Van ez a fék és gáz pedál gyujtással hibakód teszt kiolvasás. 11300 hibakódot írja az autó neten keg néztem : port inaktiváló szenzor túl magas/alacsony. Ez mit jelenthet?
2021. dec. 2. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!