Ford Focus mk3 2008, tempomat hogyan működik?
Most vettem az autót használtan, elmondta a korábbi tulaja, hogy a "set" kart csak befelé kell tolni, de hiába tolom nem kapcsol be.
Így néz ki egyébként belülről:
Mit kell rajta állítani, hogy tudjam használni a tempomatot?
2esnek lehet igaza. A felső kar a menü, az alsó pedig a hangerő.
Az én fordomon a kormány jobb oldalán van a tempomat.
Akkor ebbe nincsen ezek szerint.
Akkor nem értem mit magyarázott, na mindegy.
Köszönöm azért.
Igen, én sem feltétlenül hagynám ennyiben. Ha neked így is megfelel, akkor lehet nem éri meg a hajcihőt, de ha a hirdetésben az volt, hogy tempomattal szerelt autó, a valóságban pedig nem az, akkor az a vásárló megtévesztése és bizony komoly bűncselekmény.
Btk. 417/2: Aki az áru értékesítése érdekében [...] jelentős mennyiségű, illetve értékű áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
#6 akkor beleépült🤷♂️
Még ígyis jó áron vettem.
7/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk az egyáltalán nem biztos, hogy konkrétan a kérdező tényleges átverése volt a cél, néha futottam már bele olyan dolgokba értelmes, felnőtt embertől, hogy köpni nyelni nem tudtam.
Volt aki világító refivel ment a városban. Szóltam is neki, hogy kapcsolja már le. Erre azt mondja nekem, hogy az nem a refi. Mondom de hát még a műszerfal is jelzi ember :D azt mondja nem, az a sima lámpa jele. Nekem volt vérciki az egész, 4en villogtak le minket szemből a 10 perces úton.
Egyszer egy öreg bácsitól vettünk tesóm fiának egy swiftet, tipikus első autónak. Alu felnivel volt hirdetve. Elmentünk, megnéztük, minden ok csak éppen nem az volt rajta. Mondjuk a bácsinak, hogy hát az autó okés, de így kevesebbért tudjuk csak elvinni. Azt mondja, hogy hát ő ehhez nem ért igazából, neki ezt 3 éve rakták fel, azt mondták ez alu felni :)
Egyik munkatrásam meg szentül hitte, hogy a Fiestájában van első szélvédő fűtés is. Fura volt nekem, mert nekem is volt Fiestám. Mondom neki, hogy az csak a Ghia modellben volt tudtommal. Küldütt egy képet, még a gomb is konkrétan be volt falazva. őszintén szólva ötletem sincs miből gondolta, hogy neki van. De az volt az igazán szép, hogy ő még a fűtőszálákat is belelátta az üvegbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!