Magyarországon melyik kamionos cégek foglalkoztatnak kezdőket? Van olyan hely ahol nem csak ponyváson kezdhetek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 20:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem a cégek 70%-a simán felvesz kezdőként, egyedül a speciális területek nem fognak alkalmazni. Konténeresen szerintem van olyan hely, ahova felvesznek, de akár merev falas pótra is van lehetőséged. Persze ADR, meg élőállat nem valószínű, hogy alkalmaz majd.
2/7 anonim válasza:
Dehogy veszik fel, most hogy sokan haza jöttek nagyon sokan keresnek munkát gyakorlattal is.
3/7 anonim válasza:
Hagyjad már a baromságaid. Mi buszokkal dolgozunk, hiába jöttek vissza a turista buszosok, bármikor felveszünk egy új embert. Közel sincs elég ember még így sem, a buszozás és kamionozás szektorában.
4/7 anonim válasza:
AZért ha te buszozol akkor nem tudod mi van a kamion szférában.
AZért mertem azt írni mert régóta ott vagyok.
5/7 anonim válasza:
Hát bizony ha felvennék a kezdőket akkor nem itt kellene érdeklődni és valaki biztos tudna is ajánlani olyan céget.
6/7 anonim válasza:
Kamionosok is vannak nálunk, ők is oda mennek, ahova épp akarnak. A cégek 70%-a bármikor felvesz, mert nincs elég ember. Ez minden fuvarozó cégnél így van, szállítson bármit.
7/7 anonim válasza:
Nemzetközibe konténeres vagy silós cég biztos felvesz. ADR engedélyt friss jogsival Magyarországon nem csinálhatsz már (asszem 2 év C kat. az elvárás tartályra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!