Nem irreális 20ezret kérni egy féltengely cseréért?
Figyelt kérdés
G Astrámban csak a jobboldali féltengelyt kellett cserélni, alkatrészt vittem, és csak a munkadíj volt 20ezer egy számlanélküli maszek szerelőnél.2021. nov. 24. 18:33
2/19 A kérdező kommentje:
Fél órás munkával többet keres feketén, mint én 2 nap alatt? Azthittem a márkaszervizek dolgoznak ilyen tarifával.
2021. nov. 24. 18:39
3/19 anonim válasza:
Örülj annak, hogy a vitt alkatrészt beszerelte. Persze gari nem lesz rá.
De amúgy nem sok.
4/19 anonim válasza:
Oké kérdező, és te ki tudtad volna cserélni fél óra alatt? Mert akkor megére volna kivenned egy nap szabit, (hiszen kettő alatt keresel ennyit), és akkor csak felébe került volna.
5/19 anonim válasza:
#2 Hát figyelj, a mekmesterek sem olcsók manapság.
6/19 anonim válasza:
Kifizetted? Ki. Miert? Mert te magad nem tudod megcsinalni: se szakertelmed, se szerszamaid nincsenek hozza. Na, ezert kerult 20000-be.
7/19 anonim válasza:
Irreálisan kevés inkább, amúgy gumisok 15-ercért kérnek ennyit például.
Mellesleg ha az ügyvéd elkérhet 30-at a tervező elkérhet 25-öt akkor az autószerelő is elkérhet 20-at nyugodtan szemrebbenés nélkül, ő legalább dolgozik.
8/19 anonim válasza:
Nekem ács ismerős segített 11 órától majdnem 14 óráig tehát 3 oranyit. O 70 ezret kert, így az autószerelő nem is drága
9/19 anonim válasza:
Nézd, én megcsinalom neked egy tizesert fel óra alatt.
Annyit kérek csak, hogy a te műhelyedben, a te szerszamaiddal csináljuk, és a végén írj egy számlát róla.
Ja, és hozol-viszel. 😃
Ugye, hogy a húszezer mögött mennyi minden van még?
10/19 anonim válasza:
Te mennyiért csináltad volna meg a saját apparátusoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!