Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az olyanok fejében mi játszódh...

Az olyanok fejében mi játszódhat le, akik szó szerint tapadnak az előtte lévő seggébe, nem akarják megelőzni és hosszú kilométereken keresztül mennek mögötte? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Tegnap este fél 8 körül mentem munkába. Az út kb. 20 perc és 17 km. Elértem egy piros lámpához. Az egyenesen menő sávban kocsisor, a balra kanyarodó sávban senki. Nekem egyenesen kellett továbbmennem. Mivel késésben voltam, ezért az üres balra kanyarodó sávban várakoztam a zöldre és gondoltam, ha vált a lámpa, akkor a "rajtnál" gyorsan előzök, nehogy a 40-nel tötymörgő sor feltartson és tudjak haladni. Persze normalis ütemben, nem 120-szal szádulgozva, de azért úgy, hogy ne is tartson fel egy egész sor.

Így is tettem. Zöld, start, be az előttem lévő elé. Minimális szabálytalanság, elismerem, de utána haladtam a dolgomra. Ekkor észreveszem, hogy a sor elején lévő folyamatosan tapad rám. Oké, gondoltam, én megyek a saját tempómban, de ha ő gyorsabb, nyugodtan előzzön meg, nem hátráltatom. Ő biztos jobban késésben lehet. De nem előzött meg, hanem szó szerint már a seggemben volt. A kocsim hátuljához nem ért hozzá, de annyira közel volt, hogy a belső tükörben már nem láttam a fényszóróját... Végig így jött utánam kb. még 10-15 percen át. Ha 50-nel mentem, 50-nel jött ő is, ha gyorsabb szakasz volt, akkor ő is nyomta neki. Ha előztem valakit, előzött ő is. Szó szerint úgy jött utánam, mintha mágnessel húztam volna magam után... Amerre mentem, arra jött ő is... Eléggé bepánikoltam, csak azon imádkoztam hogy, a portán ha nyílik a sorompó, akkor nehogy utánam jöjjön a parkolóba is.. De amin meglátta, hogy megérkeztem és nyitja a portás a sorompót, ő elkanyarodott ellenkező irányba, megfordult ott, ahol a céges buszok szoktak és elment másfelé a dolgára. Mögöttem lezárult a sorompó, megérkeztem a munkahelyre elég kalandosan... Ő nem tudott volna bejönni, mert nincs kártyája és a biztonsági őr még lázat is mét a covid miatt, szóval biztos megkérdezték volna, hogy mit keres ott...

Más is találkozott ilyen agyilag sérült emberekkel az úton? Eleve azt nem értem, az ilyen hogy vezethet egyáltalán autót. Félelmetes, hogy valakinek nincs jobb dolga, mint letolni valakit az útról, mindössze azért, mert előzött egyet, mert haladni akart.

2021. nov. 24. 13:19
1 2
 11/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
72%

"Hihetetlen, hogy vannak, akik egy ilyen genetikai selejtet még képesek védeni..."

Nyugi. Nem védünk téged sem. Én őt sem. Két paraszt (nem született, hanem azzá lett) találkozott az úton, ennyi történt szerintem. Az egyik most nyafog. A másik meg ha olvassa, akkor röhög rajtad.

2021. nov. 25. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:

"Hihetetlen, hogy vannak, akik egy ilyen genetikai selejtet még képesek védeni.."

Nem védett téged senki, mindenki nyíltan megmondta, hogy egy paraszt vagy.

"ez a fogyatékos korcs ragadt rám"

Ez ilyen. A fogyatékos korcsok előbb utóbb egymásra találnak.

"mentem volna a garázsba pajszerért"

Dehogy mentél volna, így is bokáig fostad a gatyádat :D

2021. nov. 25. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

Mert amúgy tök valós 500 forintos benzinárnál, hogy valakinek van annyi szabad ideje és hobbi pénze erre költeni, hogy követ negyed órát, majd miután látta, hogy megálltál valahol, fogja magát és megy a dolgára.

Lehet az a gond, hogy már megint elfelejtetted, hogy xanaxra söröztél, aztán vezetés közben ment a haluzás vagy rossz füvet kaptál és elkapott egy bad trip.

2021. nov. 25. 16:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem írtam eddig, mert úgy voltam vele, hogy nem foglalkozok a további válaszokkal. Most reagálok egyet. Utólag visszanézve durva azt olvasni, hogy a válaszolók többsége egy kategóriába sorol egy ilyen elmebeteggel. Mai napig nem tudom, hogy egy ilyen szellemi sérültet mi késztet arra, hogy letoljon valakit az útról kilométereken át... Gyanítom, az egója nem bírta megemészteni, hogy bevágtam elé. De akkor előzzön meg a mocsok szemétládája és ne az útról akarjon már letolni!!!

12-es:

Pedig simán mentem volna, sőt... Még vasvilla is van a garázsban. Ha a pajszer nem rettenti el, akkor találtam volna neki más módszert is... Az biztos, hogy a saját házam előtt nem tűröm, gogy bárki is kekeckedjen velem. Nagyon nem lennék a helyében annak, aki ezt megteszi velem, sőt még a végén én fogom sajnálni...

Kb. 2 hete jöttem haza munkából este és majdnem a kapubeálló elé állt egy dagadt kissebbségi a kocsijával. Nem állt pont elé, de arra simán elég volt, hogy ne tudjak beállni, illetve a kereszteződéstől az 5 méter sem volt meg. Állítólag egész nap ott állt. Ráadásul nem is ott lakik. Szó szót követett, a párom elkezdett üvöltözni vele, a brazil visszaszólt neki valamit, hogy "szétütlek és ott halsz meg" vagy valami ilyesmit, erre elpattant a cérna nálam és ordítva osztottam kis a hájas bennszülöttjét. Igaz ugyan, hogy nem ijedt meg, csak gúnyosan mondta, hogy jaj de fél. De én se voltam szívbajos és a magam 60-65 kilójával simán nekiestem volna a 90 kilós hájas cigrónak (az a tipikus sörhasú pocakos elhízott piaci kisebbség volt), ha a párom nem fog le. Ha az én házam előtt produkálja az agyát valaki, arra nagyon tudok ugrani, legyen szó bárkiről is.

13-as:

Már bocs, de hányni tudok attól, ha meghazudtolnak. Mint ahogy te is most. Ez tény, hogy november végén este végig követtek engem, míg a munkahelyemre tartottam. Ha nem így lett volna, nem írtam volna ki a kérdést. Kitalálni meg minek találnék ki ilyet? Én nem az a kategória vagyok, mint itt sokan a GYK-n, hogy baromságokat írkál ki. Egyebként igen, 500 forintos benzinár mellett is van olyan, aki ilyenre vetemedik. Szabadideje? Ugyan már. Az is bőven van neki. Ez a mocsok hulladék, aki engem követett, kb. ugyanaz a kategória, mint akik büntetőfékezni szoktak, majd az út közepén megállnak előtte, kiszállnak a kocsijukból es elkezdenek magyarázni. Nekik sem lehet sok sietnivalójuk, ha ráérnek bohócot csinálni magukból.

Xanax-ra sör? Fű? Szerintem ne hasonlíts magadhoz. Én józan életet élek, vezetni is úgy szoktam.

2022. febr. 2. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!