Az olyan autóval mit csinálnak amelyikben meghalt valaki?
Tegnap voltunk bontóba és arról jutott eszembe ez a téma.
Például ha van egy autó amiben baleseti okok miatt valaki meghalt vagy valakik meghaltak és teljesen összetört a kocsi is akkor azt azonnal bezúzzák utána vagy a bontóba ugyanúgy kiszedik belőle ami kell és csak utána semmisítik meg , mint a normál okok miatt oda került kocsikat?
Vagy azokat az állam semmisíti meg? Van erre valami külön törvény?
Meg pl nem baleset de 10 éve volt egy eset Budaörsön hogy volt két lány es az egyiknek volt kocsija és megölték magukat a kocsiban. Utána a kocsit gondolom már leadhatták mert senkinek se lehetett kedve azt már utána használni hiába maradt ép. Legalábbis én olyan kocsit már biztosan nem hasznalnék..
Vagy ezt csak én gondolom így?
Sorry a téma miatt csak tegnap jó sok roncsautót láttam a bontóban és ez is felmerült bennem és igazából érdekel kíváncsiságból :D
Aki esetleg pontosan tudja hogy mi ilyenkor a szokás mert ez a munkája vagy sok ilyet lát az írja meg.
Nekem pl. olyan autóm van, amelyiket nagyon súlyos sérülés ért. Csak szakértő szem látott volna apróbb hibákat a vásárlásnál. Egyébként olyan volt, mint az új.
A buszokat, vonatokat sem dobják ki, pusztán azért, mert meghalt egy utas. A sérülés mértéke a lényeges.
Nem feltétlenül kell totálkárosra törnie egy autónak, hogy az utasa ne élje túl az ütközést.
A friss hulla nem veszélyforrás. Ki lehet takarítani a kocsit.
Ha nem érdemes vele foglalkozni, akkor megsemmisítik, de nem azonnal. A többi roncs közé kerül, és amikor sorra kerül, akkor jön a megsemmisítés. Vagy bontható alkatrészek kinyerése után.
Amit lehet kiszednek belőle.
Ha valaki erősebben bevágja a fejét akár oldalra is, az is meghalhat.
Attól még van sok alkatrész az autában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!