Eredetiség vizsgán mit néznek? Mit csinálnak az autóval?
átírás előtt állok (az autó motorcserés volt,ugyanolyan motor került bele mint amilyen volt is benne)
azt tudom hogy a motorkódot nézik meg.
viszont ez az eredetiség vizsga olyan mint pl egy műszaki?
megnézik az autó minden kis részletét? (az autón a szín egy kicsit eltérő mint ami bele van írva a forgalmiba... fekete.. de sötét szürke az autó)
ezt mennyire nézik?
Körbefényképezik, rétegvastagságvizsgálóval az autó minden elemét megmérik és feljegyzik egy arra szolgáló papírra, motorszámot,alvázszámot,típustáblát is nézik. felviszik netre,ellenőrzi,az arra szolgáló hatóság.majd ha minden stimmel megkapod az eredetvizsgát.
remélem segítettem :)
A festékvastagságot nézik még meg azzal az ultrahangos csipogtatóval.
Színeltéréssel nemigazán foglalkoznak.
Meg azt nézik át hogy nincs e körözés alatt legális e stimmel e motor váz szám ilyenek.,
Sziasztok!
Van egy 2007 Suzuki Swiftem GC felszereltségű.A kérdés a következő lenne,Az autó új korától kezdve az én tulajdonomban van és szeretném eladni,de volt egy baleset amiben a Km óra meghibásodott,bontóba lett vásárolva ,de az GLX-s Fordulatszámlálós.A kérdés,szerintetek ezt a kis problémát észre veszik az eredetiségvizsgán?Vagy nem?
Mit lehet ilyenkor tenni!
Várom válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!