Bontóból már nem lehet kihozni autót, igaz?
Jártunk ma bontóba mert kellett pár dolog és láttam egy matizt ami látszólag épnek tűnt, a küszöbei se voltak rozsdásak meg bent is megvolt mindene, mégis ott volt a valóban rossz, szétbontott kocsik közt.
Én szeretem a kihivásokat, pénzem kb van, van egy yarisom is meg még pár kocsim, na a yarist is ne tudjátok meg milyen állapotból építgettem olyanná hogy mostmár jó.
Igazából az összes kocsit sajnáltam ami ott volt. Megfelelő törődés mellett egy kocsi se juthatna oda (kivéve a baleseti okokat)
Sejtésem szerint az ilyen autók már alvázszám alapján végleg ki vannak vonva a forgalomból, és már sose lehet őket újra a közúton használni.
Ez igaz?
Vagy van valami módja annak hogy “újra”?
Mármint csak a kis matizon gondolkoztam el, a többi már szét volt kapva meg azokon tényleg látszott is hogy komoly a gond.
Bonci bontóban van amúgy egy arany színű matiz.
matiz már újonnnan is egy kukábavaló fostömlő szilvike. :D
TE építgetted a yarist? Hány newtonmeterrel húztad le összerakáskor az ajtó csavarját?
A gépen, milyen beállítással hegesztettél, amikor rátetted új küszöböt? :D :D :D :D
a duda működik? :D :D D:
"a duda működik? :D :D D:"
Szerintem az volt az első amit saját kezűleg megjavított rajta...
"Jártunk ma bontóba mert kellett pár dolog"
Ugye nem a kis Yarishoz? Ő csak új alkatrészeket érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!