Forgalmi vizsga előtt állok és azt akarom megtudni azoktól akik a 13. Kerületben vizsgáztak ,hogy nektek elsőre meglett vagy buktatok? Valami tippet irnátok légyszives?
Figyelt kérdés
Természetesen izgulok mert szánalmasan már egyszer buktam és sajnos az elején. Így nem tudtam megtapasztalni,hogy milyen is valójában a vizsga. 36 órám van most és amikor menni fogok kb akkor lesz 40.2021. nov. 21. 17:18
11/15 A kérdező kommentje:
Holnap lesz a viszga. Ma másfél óra alatt 3x buktam volna ami elég rossz. És 1x se parkoltunk
Holnap még vezetek 90percet viszga előtt es meglátjuk,hogy mi lesz.
2021. nov. 24. 22:32
12/15 A kérdező kommentje:
Átmenteeeem !!!!!!!!!
2021. nov. 25. 11:44
15/15 anonim válasza:
Vidéken vizsgáztam 33 évesen.
Nem fizettem. Az oktatóm azt mondta, csak az ügyetlenek mennek át kenőpénzzel, az ügyesebbek, megcsinálják önerőből.
4-re mentem át. Tanulságos volt.
Ha fizetek, elsőre átengettek volna, de mivel nem volt boríték, maradt a szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!