Forgalmi vizsga előtt állok és azt akarom megtudni azoktól akik a 13. Kerületben vizsgáztak ,hogy nektek elsőre meglett vagy buktatok? Valami tippet irnátok légyszives?
A vizsga ugyanolyan, mint a tanórák. A tippem az, hogy ne hibázz.
Ennél többet nem lehet elmondani. Ez autóvezetés. Adottak a szabályok, betartod őket és átmész. Nincs semmilyen tipp vagy trükk, illetve mások tapasztalata is teljesen jelentéktelen számodra.
Ahhoz hogy a pénzedért megbuktasson nem is kell közveszélyesnek lenned, amúgy visszakattanó indexxel nem igazán szoktak buktatni...
Én azt javaslom amit te is írsz valami egyszerűbb helyre menj vizsgázni,utána már csak szerencse kérdése hogy milyen az oktató.
Hát akkor nem csodálom. Szerintem zavaró, hogy 2 ember oktat. Engem az is belezavart, hogy az oktatóm ezt mondta, apám meg azt. Végülis nagyrészt oktatómra hagyatkoztam, hiszen ő a "tanár".
Egyébként én 5. vizsgára mentem át. Tipp, hogy nyugodj meg. Ha izgulsz, túlgondolsz valamit, akkor megzavarod magad. Én is így jártam. Ötödikre meg úgy mentem, hogy ha átmegyek átmegyek, ha nem akkor ennyi,és sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!