Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Mondeo MK3 2001 1999cm3...

Garfield5450 kérdése:

Ford Mondeo MK3 2001 1999cm3 16V Benzin rejtéjes motorle állás. Mi lehet a baj ?

Figyelt kérdés

Sziasztok lenne olyan problémám hogy reggell. Ell akartuk vinni a Mondeo Mk 3 2001 1999cm3 16V tankolni. Olyan hibba jött ellő hogy a amikor minden fogyasztó volt kapcsolva akkor az alapjárat elkezdet ingadozni. Rá adtuk a tompitót fényszórot [Xeont] utána 1-2 perc után le is ált az autó. Amikor vissza lett adva a gyujátás akkor az ABS-se aludki hanem folyamatosan villágitót. A klima vezérlönek a ledjei meg érdekesen villogtak. (Eslő 2 üllésfütés Hátsó ablak fütés és még ment a rádió meg ment a szélvédöre a levegő. Tompitót Xeon) Utána néztem egy 40A akku van benne (Unix Energy gyártmény) Én akumlátóra tipelek hogy az nagyon gyenge neki. Ahogy olvastam a 44A/h-74A/h jók az autóhoz.

(Sajnos vannak

2021. nov. 21. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha jár a motor és jó a generátor, azaz van töltés, akkor kb.mindegy az akkumlátor kapacitás..

Azért próbáld meg mindenféle terhelés nélkül, akkor mit csinál.

2021. nov. 21. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!