Egy jó állapotú akkumulátor 2 havi állás után lemerülhet?
Figyelt kérdés
Csak le lett csatlakoztatva az akksirol a saru. Valószínűleg lemerült, vagy maradhatott még benne elég feszültség hogy az autó indítható legyen?2021. szept. 9. 17:22
1/10 anonim válasza:
Azért ebben az időben minimum forgatni kell, ha nem is elég vehemensen.
Ha jó állapotú, akkor mennie kell.
2/10 anonim válasza:
nekem az a gagyi romai akkumulator volt a kocsimban, mar par eves is volt, de 2 honapos allast siman kibirt.
3/10 anonim válasza:
Ha két hónap alatt lemerül, főleg lekötött sarukkal, akkor ott valami már nem százas. A boltok polcain, mire az új akku a gyártósorról a felhasználóhoz kerül, gyakran több idő is eltelik, mint 2 hónap. Ha ez alatt fullra lemerül, az régen rossz.
4/10 anonim válasza:
Ha jó akkor nem merülhet le, egyébként meg csak van valakinek a környéken egy 2000ft-os voltmérője...
5/10 anonim válasza:
A hozzászólásokat nézve, félve kérdezem meg.
Egy 4 ah-s robogó akksiról beszélünk, vagy a kamion nem indul?
6/10 anonim válasza:
5-ös: segít, ha nem csak a hozzászólásokat nézed, hanem a kérdést is elolvasod: "hogy az autó indítható legyen?".
7/10 anonim válasza:
6-os: Az meg van, hogy az az akksi, ami elindit egy 1.1-es benzines motort, az letérdel egy 3 literes dízelnél?
Nem vitatkozni akarok, csak nulla infónk van.
8/10 A kérdező kommentje:
1.6 benzines motor, Ford Focus
Pöccre beindul a kocsi.
2021. szept. 9. 23:04
9/10 anonim válasza:
Hallod, amíg kiírtad, kipróbálhattad volna.
10/10 A kérdező kommentje:
Talán hátrányt okoztam neked azzal hogy kiírtam?
2021. szept. 10. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!