Mate065487 kérdése:
Valaki herélt már ki 1.0 suzuki swiften hátsó dobot? Mennyire lesz hangosabb?
Figyelt kérdés
Van egy 1.0 Suzuki Swiftem. A hátsó kipufogó dob belsejében szetmentek/eltörtek/letörtek a gáz terelő lamellak vagy mi a neve. Arra gondoltam hogy mivel nem szeretnek erre az autóra sokat költeni már igy nem veszek másik hátsódobot hanem ezt felvágom kiszedem/kiöntöm a belsejét teljesen visszahegesztem és úgy rakom vissza a kocsira, valaki csinált már ilyet? Nem lesz tőle túl hangos az autó?2021. nov. 19. 17:41
1/5 Vortrex válasza:
Abban nem lamellák vannak, hanem egy üveggyapottal körbetekert lyukacsos cső a dobon belül. Általában az a csődarab szokott elszabadulni benne, amikor már rohad, és attól zörög. Nem lesz észrevehetően hangosabb nélküle.
Én is csináltam már ilyen kókányságot, nem igazán éri meg. Nekem féléven belül leszakadt utána a kipufogóm. Nyilván, hisz onnan indult a baj, hogy eleve rohadni kezdett a dob, szóval ha már baj van, akkor jobb kicserélni, mint kétszer dolgozni rajta.
2/5 anonim válasza:
de hangos lesz
ebben a kategóriában a helyi vérpistikék szándékosan csinálják
3/5 Vortrex válasza:
Inkább én is úgy fogalmaznék, hogy nem lesz zavaróan* hangosabb tőle (mármint ha kiszeded a perforált csövet és az üveggyapotot). Ha megvan a kipufogó cső hossza, az már sokat számít, nem lesz olyan dübörgő hangja, mint amikor kilyukad valahol a kipufogórendszer közepén.
4/5 A kérdező kommentje:
Lassan csak második autó lesz úgy majdnem mindegy neki már, nekem a lényeg hogy ne legyen zavaróan hangos,
2021. nov. 19. 20:03
5/5 anonim válasza:
Neten 8k ért lehet már kapni, keresel egy bontót szerintem 2-3k ért utánad dobnak egyet, azért ez nem egy hatalmas ráköltés, bár még a bolti se. Mire meghegesztgeted az elektróda már elvisz majdnem egy ezrest :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!