Bizonyíthatóan garanciális idő alatt keletkezett hiba a garancia lejárta után pár nappal derült ki - köteles a szervíz még garanciában javítani?
Mivel ilyen rendesek és segítőkészek voltatok, feltöltök egy képet. Ugyanis azóta találtam egy autószerelőt, aki meg tudta csinálni maszekban. Utánakérdezett a téáénak és kiderült, a váltónál van egy tömítés, ami ennél a típusnál gyárilag ilyen papír-szerű anyagból van, ami idővel megkeményedik és el kezd folyni ott az olaj. A fotón látszik, hogy a fém rész már be van kenve azzal a fekete pasztával, ez elvileg meg fogja oldani a problémát és nem lesz szivárgás. (Ha nem voltam szakszerű, nézzétek el nekem, de remélem, így érthető lesz, amiről fentebb hablatyoltam. :) )
A kérdés persze továbbra is motoszkál bennem, hogy ha ez gyárilag ilyen és a szakszerviz ezt elvileg tudhatja is (hisz tőlük jött a "súgás") de nekem esélyem sincs kideríteni, hogy nálam fennáll-e a probléma (mert nem szedhetem szét az autót), akkor mire is megyek én a garanciális szervizzel évi 70.000 -ért? Persze, a visszahívások, meg a komolyabb hibák kiderülhetnek, de kíváncsi lettem volna, hogy ezt a javítást mennyiért csinálta volna meg a szakszerviz így a garancia után...? Elég sokat kellett vele molyolni, pl. az aksit kompletten ki kellett szedni...
Ha valami nem tiszta még, kérdezzetek, megpróbálok válaszolni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!