Szerintetek melyik a legjobb, vagy egy szinten vannak?
Az úja kocsik között amiket kiadnak ezen 3 gyártótól egyik sem tetszik, mind okádék.
Ha a régieket nézem, talán a BMW
Szerintem egy szint, csak mindegyiknek van egy márkára jellemző stílusa.
Mercedes: klasszikus elegancia
BMW: sportos, vagány
AUDI: ennek szerintem még nem annyira kialakult a márkajellege, mert az elmúlt pár évtizedben lett azonos szintű márka a másik kettővel.
A fenti három mellé a Volvo-t is odatenném, mert azonos szinten van velük: a biztonság minden előtt és a szabadidős cél a fő márkajegyei, és a Skandináv egyszerűség
Igazából ez egy nehéz kérdés!
Attól függ, hogy te mit keresel egy prémium autóban?
Én a listádból a Mercedesre szavaztam!
Noha nekem soha sem volt Mercedesem apámét vezettem, nagyon sokat, az egy W204 220CDI! Ha a prémium jut eszembe, valahogy ez a Mercedes adja azt ami egy átlag ember fejében is megfordulhat, kényelem, elegancia, stb... ebben a Mercedes magasan a legjobb! Pedig én csak a C osztályt tapasztaltam.
Viszont ebben a szegmensben van összehasonlítási alapom mert volt E90 320D-m BMW-m ami a C Mercihez képest igen puritán, de tök más élményt ad, az vezetési élményben köröket ver ebben a kategóriában a Mercedesre, cserébe nem igazán érzed a prémium feelinget beltérben.
Volt Audi A3-som is 2.0PDTDI is, az valahol a köztes állapot, a BMW-nél nagyobb a prémium érzet beltérre, és valahol a BMW és Mercedes közé helyezném a vezetési élmény faktorban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!