BMW 530D E39 1.5 millióért jó, vagy épp rossz választás lenne?
Figyelt kérdés
Egész egyszerűen tetszik az E39, s természetesen nem felvágásom, vagy hasonló hülyeségből venném, hanem egész egyszerűen mert kipróbáltam több típust is, s nekem ez tűnt a legkényelmesebbnek. De 1.5 millióért már lehet jobbakat kapni?2021. nov. 16. 03:03
2/16 anonim válasza:
Hát már nem romhalmazt kapsz, viszont teljesen jó sem lesz. De költeni természetesen kell majd rá rendesen.
3/16 anonim válasza:
Mégis, mit vársz egy 20 éves kocsitól?
Persze, csudijó lesz. Hibamentes, versenyautó vagy limuzin. Ahogy tetszik. 😃
4/16 anonim válasza:
Ez épp jó vétel lenne, jó gépek ezek.
5/16 anonim válasza:
Ezek az M57 blokkok elnyuhetetlenek,van jopar cikk rola,millio kilometer felett is elmennek,mar boven bizonyitottak.
Nekem egyebkent E39 525D van.
6/16 anonim válasza:
Alapból jó kocsik ezek. Csak amiket nem a tesók tettek sz@rrá azokat a hülyegyerekek. De ha kifogsz egy szép darabot azt megőrizd amíg világ a világ mert nagyon jó, persze költeni is kell rá hogy jó is maradjon.
7/16 anonim válasza:
CSak újat szabad BMW-ből venni.
8/16 anonim válasza:
Csak újat, és minél előbb cserélni, megint csak újra.
9/16 anonim válasza:
#7,8 Ezt annak kell javasolni aki szarrágó, és nem akar majd költeni a kötelezőkre. De ez minden márkánál igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!