Yamaha tzr 50? Akinek ilyen motorja van milyen tanktáskát használ?
ilyen szarral nem való túrázni, semmilyent ilyenhez egyébként
vegyél egy tenerét, az túrázásra való
olyan mintha swiftre vennél egy pótkereket és attól majd jó lesz stabil 180-as tempóval autópályán, hát nem
Tanktáskának ilyet vennék:
Illetve hátra egy másikat, pl ez:
Nyilván ezekkel nem fogsz tudni sátrat vinni, de ez a motor nem is arra van. 1-2 napos túrákra így is kiváló. Ha van nálad pénz akkor koleszban, hostelben, kulcsosházban stb helyen olcsón meg tudsz szállni és nem kell sátrat vinned.
A lehurrogókra meg nem kell figyelni, csak menj nyugodtan túrázni akármivel :)
Mi anno a párommal egy 125-ös supermotoval mentünk 2200 km-es, 2 hetes túrára. Közepes hátsó doboz, tetejére egy túrahátizsák volt gumipókozva. Tátrán felfele 2-esben 35-tel mentünk :) De jó volt és meghatározó emlék maradt mindkettőnknek.
az simán mehet ezzel is persze:D
szerintem mindenképp próbáld rá a táskát, vagy ha rendelős lesz akkor 2 hétig vissza kell venniük és visszafizetni a vételárat(elállási jog) indoklás nélkül, vagyis max a postaköltséget bukod
Adnak hozzá szíjakat, amit valszeg át tudsz fűzni a vázon vagy valahol. Biztos amúgy, hogy műanyag a tank?
Nekem is a 17900-as van, szeretem, rugalmas cucc (többféle képen és helyre is rögzíthetem).
Viszont nagyon kis picike. 1 napos tereptúrákra szoktam vinni, hátra rögzítem. Pénztárca, pzs, szemüvegtok, müzliszelet, 3 deci víz, egy bicska, kb max ennyi fér el benne. Ha ennél több mindent akarsz vinni, pl extra aláöltöző, másik kesztyű, ruha és neszeszer éjszakára, másnapra stb, akkor érdemes egy 1 darabos nyeregtáskát (üléstáska, hátsó táska) venned. Ez a kettő már elég egy 1 éjszakás kalandozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!