Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada használtan?

Lada használtan?

Figyelt kérdés

Lenne egy használt Lada Priora autó.

1.5-ös, 98 lóerős benzines motor, elsőkerék, 5 fokos manuális váltó. 197913km.

Extrák: vezető, utasoldali légzsák, fűthető szélvédő, eleltromos első ablak, elektromos tükör, kézi fényszóró magasság állítás.

ABS, Centrálzár, 6db hangszóró.

Ez lenne 450.000Ft

Szerintetek megérné megvenni, ha csak munkába mennék vele, bevásárolni, meg max itt az országon belül?

Őszintén azért gondoltam erre a Ladára, mert szeretem magát a márkit, és kedvezőnek tűnik a leírása.

2021. nov. 15. 19:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát akkor ez is bukta.

Még Renault Thalia 1.4 benzinest(618000Ft), és Volkswagen Golf 4 1.6 benzin(475000Ft)

2021. nov. 16. 21:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ebben az arkatban ha talalnál egy jó Avensist én azt ajanlanám, mert nekem az van, csak d4d ezert mar lassan szemezek az utódjával. (nincs semmi baja, 6 ev 130 e km alatt 120 e HUF nem tervezett raforditas történt de egy nagynyomasú szivattyút már nem várnék meg)

Mondhatjuk, hogy egy unalmas kocsi, de mindent tud amit az altalad kerdesnel hozott Lada.

2021. nov. 16. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!